Stalling bij Manege Leidschenveen

Manege Leidschenveen is uiteraard ook uitermate geschikt om je paard te stallen. Onze stallen worden met zorg onderhouden en wij doen altijd ons best om het zo gezellig mogelijk te maken. Wij zorgen er altijd voor dat de paarden goed eten. We voeren de paarden die bij ons gestald staan ruw voer en krachtvoer. Ook dit dragen we met zorg voor jou en je paard uit, eten is natuurlijk een super belangrijk onderdeel van het leven van een paard. 

Als je bij Manege Leidschenveen je paard stalt kun je er voor kiezen om de stal zelf uit te mesten. Het is bij ons ook mogelijk om een mestdienst af te nemen. In dat geval maken wij de stal schoon, zorgen dat deze goed ingericht wordt voor jouw paard en tijdens het mesten wordt je paard altijd even netjes buiten gebracht.

Naast alleen stalling hebben we op Manege Leidschenveen genoeg andere voorzieningen waar je paard van kan genieten. Zo hebben we een overdekte rijhal, 6 paddocks en is er de optie om je paard binnen of juist buiten te stallen. 

✔ Gezellige Manege.
✔ Goede verzorging voor ieder paard.
✔ 6 paddocks.
✔ Mestdienst mogelijk.
✔ Overdekte rijhal.

Genoeg voorzieningen dus bij Manege Leidschenveen om jouw paard te stallen. Kom eens een keer gezellig een kijkje nemen, we leiden je dan graag rond en geven je de kans om de gezelligheid van onze manege zelf te ervaren! Neem contact op via onderstaande knop om een afspraak te maken voor een kennismaking.

Stalling

Pony box + voer en strooisel
€ 275,00 per maand
Paarden box + voer en strooisel
€ 295,00 per maand
Mestdienst
€ 2,50 per dag