Over Manege Leidschenveen

Manege leidschenveen staat bekend om zijn gezelligheid. Wij doen hier dan ook altijd ons best voor, maar met een gezellige groep ruiters gaat het ook grotendeels vanzelf natuurlijk! Ooit is Manege Leidschenveen ontstaan uit een hobby en grote liefde voor paarden. De eigenaresse en oprichster van de manege is opgegroeid met paarden en heeft haar liefde voor de dieren nooit meer verloren. Dit kun je terug zien op elk stukje van de manege. Overal is aandacht aan besteed om het de paarden en de leden zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Het doel van Manege Leidschenveen is ruiters op een vriendelijke en professionele manier te leren paardrijden. Wij zorgen er dan ook voor dat dit het hele jaar door kan, Manege Leidschenveen heeft bijvoorbeeld een overdekte rijhal. 

Al sinds 2000 werkt het team van Manege Leidschenveen keihard om het de leden zo leuk mogelijk te maken en om de beste kwaliteit lessen te leveren. Inmiddels hebben we al 31 stallen waar we met veel liefde onze eigen maar ook paarden van onze leden stallen.

✔ Gezellige manege.
✔ Goede lespaarden.
✔ Goed onderhouden stallen.
✔ Overdekte rijhal.
✔ Voor jong en oud.

Ben jij op zoek naar een gezellige manege die goed is voor jou en voor je paard? Kom dan eens een keer een kijkje nemen. Je kunt contact met ons opnemen via onderstaande knop!