Lessen volgen bij Manege Leidschenveen

De paardrijlessen bij Manege Leidschenveen geven we net even op een andere manier dan de meeste standaard manage 's. Als beginner zonder ervaring begin je in de privé lessen. Hierin geven we jou 1 op 1 aandacht om je de basis goed aan te leren! Dit is natuurlijk heel belangrijk voor jou, maar ook voor het paard. Na een aantal privé lessen zul je zelfstandig kunnen paardrijden door de paardrijbak.

Zodra je de "stap draf" en "galop" beheerst kun je zelfstandig door de paardrijbak heen rijden. Je kunt dan aansluiten bij onze gezellige groepslessen. Als je bij ons in een goepsles rijdt, rij je met maximaal 6 personen. Er wordt door elkaar heen gereden en dus niet achter elkaar aan. Op die manier kan iedereen les krijgen op zijn of haar eigen niveau. Al onze paarden zijn sportpaarden, ze zijn dus ook niet gewend om in een rijtje achter elkaar aan te lopen en het zijn de perfecte paarden om op te lessen.

Je kunt bij Manege Leidschenveen ook deelnemen aan springlessen. Dit doen we in kleine groepjes van maximaal 4 personen. De springlessen zijn professioneel ingedeeld. Je springt bij ons niet 1 hindernis maar altijd een parkour. 

✔ Persoonlijke aandacht
✔ Goede lespaarden.
✔ Gezellige groepslessen.
✔ Engelstalige lessen mogelijk.
✔ Voor jong en oud.

Kortom; bij Manege Leidschenveen kun je leuke en goede lessen verwachten. Je kan aansluiten als beginner maar ook als ervaren rijder! We zien je graag snel. 
Wil jij ook paardrijles nemen bij Manege Leidschenveen neem dan even contact op met ons! Je kunt ook altijd de mogelijkheid voor een proefles bespreken.

Privé lessen

Beginnersles kinderen (t/m 16 jaar)
€ 150,00 per 10 lessen
Beginnersles volwassenen (vanaf 16 jaar)
€ 200,00 per 10 lessen
Losse privé lessen
€ 25,00 per les

Groepslessen

Groepslessen
€ 150,00 per 10 lessen
Springlessen
€ 15,00 per les
Losse groepslessen
€ 17,50 per les