Paard leasen bij Manege Leidschenveen

Bij Manege Leidschenveen is het ook mogelijk een paard te leasen. Voor vele rijders is dit een goede optie. Als je bij ons een paard leased dan voelt het echt alsof dit jouw paard is. Je moet het paard dan ook zelf verzorgen: mesten, borstelen, wassen en natuurlijk rijden. Op die manier bieden wij jouw de mogelijkheid echt een band te bouwen met het paard, dit is natuurlijk een van de leukste onderdelen aan het paardrijden.

Je kunt bij Manege Leidschenveen dus een paard leasen en deze volledig verzorgen en al het plezier ervaren van een eigen paard hebben. Dit kun je al doen vanaf 2 dagen in de week tot maximaal 6 dagen in de week. De mogelijkheden zijn natuurlijk altijd bespreekbaar en geen enkel paard en mens is uniek daarom komen we graag in contact met jou als je een paard wilt leasen.

✔ Gezellige Manege.
✔ Ervaar het plezier van een paard hebben.
✔ Paard verzorgen en band opbouwen.
✔ Overdekte rijhal.
✔ Gezonde en fijne paarden.

Heb jij altijd al een paard willen hebben maar is kopen geen optie? Niet getreurd je kunt bij Manege Leidschenveen dus heel goed een paard leasen. Wil je hier meer over weten? Neem dan via onderstaande knop even contact met ons op!

Pony leasen

2 dagen in de week
€ 60,00 per maand
3 dagen in de week
€ 90,00 per maand
Per extra dag in de week
+ € 30,00 per maand

Paard leasen

2 dagen in de week
€ 70,00 per maand
3 dagen in de week
€ 100,00 per maand
Per extra dag in de week
+ € 35,00 per maand